lördag 11 februari 2012

Björkar

Alltså det där med tavlor, vilket bekymmer! Vi kommer liksom aldrig till skott och får upp någonting på väggarna. Jag ritar och Andreas fotar men ingenting vi gör blir tillräckligt bra för att sätta upp.
Väggen bakom soffan har varit som en stor vit duk sen vi flyttade in och det har gjort att vardagsrummet inte riktigt känts helt inbott.
Vi har planerat diverse projekt tillsammans men inget händer ju och nu bestämde vi att den som först gör färdigt något får sätta upp det på väggen oavsett vad den andra tycker om verket.
Peppad av årets nyårs-motto "Better done than perfect" gjorde jag en stoooor oljemålning som nu får pryda väggen tills någon färdigställer något annat.
Det här är första gången jag målar med olja (undantaget den där patetiska ursäkten till ett försök som satt på väggen i Hemsedal) men shit vad roligt det var! Och att måla på plywood då - ännu roligare! Så himla pepp på att göra en miljard tavlor till.


Och så lite musik ♪ Brutal hearts - Coeur De Pirate

5 kommentarer:

Moi sa...

jättefint Stina! Jag försöker ibland måla i akryl, olja ger jag mig inte på eftersom torktiden är längre och jag tänker mig att det är svårare att stuva undan, vilket jag behöver med tanke på katter = katthår osv.

Jag har målat på plywood men inte tänkt på att man kan behålla ytan som den är utan alltid täckt den först. Jag ska nog omvärdera det hela nästa gång. Fast nu försöker jag sy och det går så där.

Stina sa...

Ja jag förstår att det är svårt när man bor litet med djur som hårar. Jag fick spärra av halva vardagsrummet och trodde aldrig att Annie skulle acceptera att inte gå in där men det var inga problem.
Kände att det var skönt att måla med olja för man hade så lång tid på sig att rätta till sina misstag, kunde ångra en gren och sånt. Fast å andra sidan har jag aldrig provat akryl, kanske är ännu bättre.

Är helt kär i plywood som material, tycker att det är så himla snyggt. Skulle kunna ha hela väggar i bara ply.
Skulle så himla gärna vilja se vad du gör!

Jenny dos sa...

Soffan kan vara det finaste i soffväg jag nånsin sett

Anonym sa...

Hej!

Finns det någon möjlighet att beställa en kopia på denna? Den är SÅ fin och jag vill ha den.
/Anna

Minna sa...

fantastiskt fin tavla! /minna