måndag 27 februari 2012

commission!

Jag gjorde ett par publicerade grejer förra året. Det ena var några bilder med spöktema i gråskala/tusch som jag tycker blev rätt fula men de trycktes ändå (i typ 26 000 ex eller nåt!)
De andra var till en artikel om viktminskning där jag valde ett klipp och klistra manér.


5 kommentarer:

sofie e sa...

Vi är så glada att du ville göra det här åt oss, fina bästa du!

moi sa...

Stina jag vet flera saker du skulle kunna tillverka och lägga ut på tex signerat och sälja. Jag skulle köpa! och jag vet precis vad jag skulle beställa av dig också :) Eller precis.. men ungefär.

Stina sa...

Tack sofräsch, my pleasure.
Moi, nu blir jag nyfiken eftersom att det är precis vad jag brukar säga "jag gör ju ändå ingenting som någon skulle vilja köpa". Vad tänker du på?

moi sa...

minns du det där pyssel-poputkortet som du gjorde som en sagoskog eller hur det nu var? jag har tänkt mig att en sådan barntavla skulle vara spännande, i en ram, innanför glas. Du vet en sån där som är lite som en box med bred ram så att det fanns plats för några lager. tex.. och så tror jag att du skulle kunna göra fina posters, inbjudningskort till både bröllop och kalas och dop och vad man vill.

och så tänker jag alltid på din bild som du gjorde på en annan blogg med en sorgsen blivande mamma när jag skissar på text till en barnbok jag har i huvudet.

till exempel så är det sådant jag tänker på. :)

Stina sa...

Moi, tack! Jag får lite idéer och tänk om jag bara hade lite mer tid... Kram!