torsdag 4 februari 2010

Grattis lilla Tuvan.



Vår lilla kompis Tuva-Li fyllde ett i november och jag gjorde ett kort till henne. Dessvärre kom jag på det kvällen innan och hann inte klart så jag trodde kortet skulle bli liggande halvfärdigt i en låda för evigt men ICKE. Ikväll gjorde jag klart det. Grattis i efterskott söta troll.

3 kommentarer:

erry sa...

Fint!

Tack för kommentarerna på min senste babe! Håller helt med om att det saknades nåt och la faktiskt ut den ofärdig o hoppades få lite tips :)

Kram!

moi sa...

skitsnyggt!

Moi sa...

men nu kom jag på något här. jag har också lite kompisar som fyller år framöver och jag satt och tänkte att jag skulle låna din idé lite grand fast för mig skulle det inte bli rita porträtt utan möjligen klistra porträtt men det andra kunde jag ju försöka mig på att måla. Men jag vet ju inte hur man gör. Vad har du använt för färger? är det gjort i datorn?

pretty please with sugar on top, kan du inte göra en tutorial? Det måste ju inte precis var ett sånt här, men av något fint du gör. Om det nu inte är så att du vill ha idéerna för dig själv så klart. Det kunde man ju också förstå.